top of page
Megasport. Izolatie fonica Isolgomma. Bucuresti, Romania

Pardoseli Sigure

O gamă largă de pardoseli, adecvată sigurantei locurilor de întâlnire, a zonelor sportive, a locurilor de divertisment și a multor spatii dedicate activităților fizice, unde există un risc mare de alunecare, de derapare sau de cadere. Articole cu impact redus asupra mediului, certificate Standardului European EN 1177.

Produse concepute pentru zone sportive, de agrement si pentru ferme de animale. Ofera protectie la impact.

Megasafe. Pardoseli sigure spatii de joaca. Bucuresti. Izomag Construct
Megasafe. Izolatie fonica isolgomma. Bucuresti. Izomag Construct
Megasafe

Pardoseli sigure spatii de joaca

Placi de cauciuc, SBR (Stiren Butadien), in amestec cu liant poliuretanic proiectate pentru sistem de pardoseli pentru locuri de joaca, zone de odihna si trotuare. Placile au prevazute gauri pentru a fi imbinate cu piese de legatura din plastic, in cazul aplicarii uscate. Suprafata superioara este neteda si anti-aderenta, in timp ce suprafata inferioara este profilata pentru a obtine o protectie ridicata la impact. Dimensiunile placilor sunt de 500 mm x 500 mm cu grosimi cuprinse intre 20 si 100 mm.

Megasport

Pardoseli aplicatii sportive

Placi de cauciuc, SBR (Stiren Butadien), in amestec cu liant poliuretanic proiectate pentru sistem de pardoseli pentru sali de sport, zone pietonale, parcari pentru vehicule usoare. Placile au prevazute gauri pentru a fi imbinate cu piese de legatura din plastic. Suprafata superioara este neteda si anti-aderenta, in timp ce suprafata inferioara este profilata pentru a obtine o protectie ridicata la impact. Dimensiunile placilor sunt de 500 mm sau 1.000 mm latura, cu grosimi de 20, 30, 40 si 50 mm.

Megasport. Pardoseli sigure. Bucuresti. Izomag Construct
Megasport. Izolatie fonica isolgomma. Bucuresti. Izomag Construct
Megastable. Pardoseli agrozootehnice. Bucuresti. Izomag Construct
Megastable. Izolatie fonica isolgomma. Bucuresti. Izomag Construct
Megastable

Pardoseli ferme animale

Placi de cauciuc, SBR (Stiren Butadien), in amestec cu liant poliuretanic proiectate pentru sistem de pardoseli pentru ferme de animale. Suprafata superioara este neteda si anti-aderenta, in timp ce suprafata inferioara este profilata pentru a obtine o protectie ridicata la impact. Dimensiunile placilor variaza. Placile nu sunt profilate pe suprafata inferioara. Disponibila in grosimi de 16, 40 si 50 mm.

Avantajele pardoselilor sigure de la Isolgomma.

Produsele pentru pardoseli sigure Megasafe, Megasport și Megastable oferă o serie de avantaje și beneficii semnificative pentru o varietate de aplicații, incluzând locuri de joacă, zone sportive și ferme de animale.

Siguranță sporită: Principala caracteristică a acestor produse este siguranța sporită pe care o oferă. Ele sunt concepute pentru a reduce riscul de cădere, alunecare sau derapare, oferind o suprafață antiderapantă și rezistentă la impact. Acest lucru este esențial pentru a preveni accidentele și a asigura siguranța utilizatorilor, în special a copiilor, sportivilor și animalelor.

Durabilitate: Produsele Megasafe, Megasport și Megastable sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la uzură și trafic intens. Ele pot rezista la solicitări intense, asigurând o performanță durabilă pe termen lung, chiar și în medii cu trafic ridicat.

Confort: Pe lângă siguranță și durabilitate, aceste produse oferă și un nivel ridicat de confort. Ele sunt moi la atingere și absorb zgomotul, creând un mediu mai plăcut și mai confortabil pentru utilizatori.

Ușurință de instalare: Toate cele trei produse pot fi instalate cu ușurință, fie de către profesioniști, fie de către proprietarii de ferme. Nu este necesară o pregătire specială.

Versatilitate: Megasafe, Megasport și Megastable sunt disponibile într-o varietate de culori, texturi și grosimi pentru a se potrivi cu o gamă largă de nevoi și preferințe. De asemenea, pot fi instalate pe o varietate de suprafețe, inclusiv beton, lemn și asfalt.

Beneficii suplimentare:

  • Reduce costurile de întreținere: Datorită durabilității lor, produsele Megasafe, Megasport și Megastable necesită o întreținere minimă, reducând costurile pe termen lung.

  • Îmbunătățește estetica: Aspectul atractiv al acestor produse poate contribui la îmbunătățirea esteticii spațiului amenajat.

  • Respectarea standardelor de siguranță: Toate produsele Megasafe, Megasport și Megastable respectă cele mai stricte standarde de siguranță, asigurând un mediu sigur pentru utilizatori.

 

In concluzie:

Produsele pentru pardoseli sigure Megasafe, Megasport și Megastable oferă o combinație ideală de siguranță, durabilitate, confort și versatilitate, făcându-le o alegere excelentă pentru o varietate de aplicații, incluzând locuri de joacă, zone sportive și ferme de animale. Investiția în aceste produse va aduce beneficii semnificative în ceea ce privește siguranța utilizatorilor, reducerea costurilor de întreținere și îmbunătățirea esteticii spațiului amenajat.

Contact Izolatie fonica isolgomma Romania

Suport

Pentru mai multe informații despre solutiile specifice și despre proprietățile produselor de izolatie fonica, vă rugăm să ne contactați direct pentru a răspunde oricăror întrebări și pentru a furniza rapoarte tehnice și de calcul personalizate.

bottom of page