top of page

Controlul Vibratiei

Vibratiile produse de masinile unelte, de echipamente de sonorizare sau de instalatiile tehnologice, pot fi daunatoare atat populatiei cat si mediului inconjurator.

 

Materialele fonoizolatoare din gama Megamat, Megapoint si Megafoot, corespund necesitatilor de eliminare, de diminuare sau de limitare ale efectelor vibratiilor rezultate din functionarea preselor, a motoarelor, a compresoarelor, a unitatilor de aer conditionat si a incintelor acustice.

Solutii concepute pentru amortizarea vibratiilor pentru sarcini usoare, medii si grele.

Megamat. Controlul vibratiei. Bucuresti. Izomag Construct
Megamat

Izolatie fonica pentru pardoseli, sarcini grele

Panou de izolaţie la vibraţii având 10, 20 si 30 mm grosime, alcătuită din fibre şi granule de SBR (cauciuc stiren butadien) şi granule din cauciuc EPDM (monomer etilen propilen dienă) in masă de adeziv poliuretanic obţinute în urma unui proces de fabricatie la cald. Dimensiunile panoului sunt: lungime 1m, lăţime 1m. Densitatea variaza de la 500 la 950 kg/m3.

- Izolatie acustica performanta

- Usor de montat

- Material foarte rezistent

Megapoint

Izolatie fonica pentru pardoseli, sarcini mici, medii si mari.

Material antivibrational furnizat în panouri avand o formă îndoită pe o parte cu o grosime de 25 mm si produs din fibre si granule de cauciuc SBR. Pe o parte a panoului s-a aplicat o membrană sintetică netesută si non-elastică pentru protectie suplimentară. Greutatea este de 10 kg / m².

Dimensiunile panoului sunt 1 m x 1 m.

Megapoint. Controlul vibratiei sarcini usoare. Bucuresti. Izomag Construct
Megafoot. Controlul vibratiei. Bucuresti. Izomag Construct
Megafoot

Suporti antivibratie

Suport antivibrational format din doua placi de otel inoxidabil cu o insertie din fibre de SBR (cauciuc stiren butadienic) si granule de cauciuc, presate la cald si lipite cu adeziv poliuretanic avand prevedere pentru fixare centrală. Disponibil in diferite dimensiuni.

Aceste soluții au fost concepute pentru a oferi amortizarea vibratiilor pentru diferite tipuri de utilaje. Sunt proiectate pentru a fi utilizate pentru sarcini diferite în funcție de greutate și de frecvență. Gama de produse este realizată din suporturi de diferite dimensiuni, proporționale cu sarcinile și dimensiunile mașinilor.

Controlul vibratiei sarcini grele. Izolatii fonice Bucuresti. Izomag Construct

Sarcini grele

Controlul vibratiei sarcini medii. Bucuresti. Izomag Construct

Sarcini medii

Sarcini usoare

Controlul vibratiei sarcini usoare. Bucuresti. Izomag ConstructIzolatie fonica perete simplu. Bucuresti. Izomag Construct

Informatii Tehnice si Comerciale?

bottom of page