top of page
Izolatie fonica pereti. Isolgomma Bucuresti, Romania

Izolatie Fonica Pereti

Mustwall, Biwall și Rewall sunt produse profesionale de izolatie fonica concepute pentru pereți obișnuiți sau pereți falși, oferind o amortizare excelentă a vibrațiilor. Aceste panouri de izolare fonică pot reduce zgomotul cu până la 64 dB, în funcție de configurație. De asemenea, sunt rezistente la foc, asigurand siguranta in cazul unui incident de incendiu. Mai mult, aceste panouri nu picură și nu emit fum sau gaze nocive, făcându-le ecologice și sigure pentru utilizare în interior.

Mustwall, Biwall și Rewall se remarcă pe piață pentru materialele de înaltă calitate și designul inovator, oferind o soluție de încredere pentru izolatia fonica a spațiilor rezidențiale sau comerciale. Capacitatea lor de a amortiza vibrațiile în mod eficient le face ideale pentru zonele în care reducerea zgomotului este crucială.

Principalele trei moduri de izolatie fonica pereti

Decuplare

Decuplarea unei laturi a structurii creaza un "intrerupator" de sunet.

Pereti. Izolatie fonica Isolgomma. Bucuresti, Romania

Amortizare

Materialele cu mare elasticitate ajută la absorbția energiei sonore și a vibrațiilor

Masa

Ajuta la blocarea sunetului aerian. Diferite valori blocheaza diferite frecvente ale sunetului.

Pentru a efectua o izolatie fonica la pereti, este esențial să se decupleze și să se îmbunătățească capacitatea sa de a absorbi și amortiza energia sonoră. Sunetul se propagă prin materiale solide prin contact, de aceea decuplarea poate fi realizată prin aplicarea unui material nou pe perete care va complica deplasarea vibrațiilor.

Adăugarea de rezistență permite peretelui să se flexeze și să atenueze vibrațiile, în timp ce adăugarea de straturi suplimentare de masă ajută la blocarea zgomotului din aer.

Panourile de izolatie fonica pereți din gama Isolgomma sunt compuse din trei tipuri de materiale. Unul dintre acestea este o țesătură de poliester care reduce vibrațiile, al doilea este din cauciuc de înaltă densitate (SBR) care absoarbe energia, iar al treilea material este din gips-carton de densitate mare (acustic), având rolul de a adăuga masă peretelui. Astfel ele indeplinesc toate trei cerinte de izolatie fonica.

Solutiile Isolgomma de Izolatie Fonica Pereti

comun
Izolatie fonica pereti comuni

Mustwall si rewall sunt panouri compuse din plăci de gips-carton, cuplate cu fibră de poliester sau cu panouri de cauciuc. Ele ofera performanțe acustice ridicate într-un spațiu foarte mic. pe langa reducerea impactului de zgomot cu pana la 64 dB, ele ofera si un mic control al vibratiilor.

Produse de izolatie fonica pereti comuni

Izolatie fonica perete comun. bucuresti. Isolgomma Romania
dublu
Izolatie fonica perete dublu. Bucuresti. Isolgomma Romania
Izolatie fonica pereti dubli

Solutii de izolatie fonica pentru pereti dubli, realizate din panouri de cauciuc pre-cuplate - Biwall, care ofera o crestere a performantelor acustice si o reducere a zgomotului pe toata gama de frecvente. Confera peretilor o rezistenta mecanica mai buna, crescand performantele izolarii acustice. Reducere zgomot pana la 57 dB.

Produse de izolatie fonica pereti dubli

Fals
Izolatie fonica pereti falsi

Mustwall si Rewall si Biwall sunt panouri de izolatie fonica pentru pereti falsi. Sunt compuse din fibră de poliester de inalta densitate si cu panouri de cauciuc de 85 kg/m3. Ofera izolatie fonica si performanțe acustice foarte ridicate într-un spațiu foarte mic. Pe langa reducerea impactului de zgomot cu pana la 64 dB, ele ofera si un control al vibratiilor, precum si o izolatie termica insemnata.

Produse de izolatie fonica pereti falsi

Izolatie fonica perete fals. Isolgomma Romania. Bucuresti
 • Cat de eficiente sunt produsele Isolgomma ?
  Mustwall, Biwall si Rewall sunt produse de izolatie fonică pereți comuni, dubli sau falsi ce reduc zgomotul cu 64 dB. Sunt alcatuite din fibra de poliester, cauciuc de inalta densitate (500 kg/m3) si placi de gips-carton de mare densitate. Au fost concepute pentru a depăși reglementările europene privind acustica in construcții. Aceste produse sunt cele mai performante sisteme de izolatie fonică din Europa, intrucat ele au fost dezvoltate si testate in laboratoarele de fizica a Universitatii din Padova. Trebuie sa stiti ca nici un produs de izolatie fonică nu va oferi o reducere a zgomotului de 100%. Rezultatele variaza in functie de mai multi factori, cum ar fi materialul, densitatea si grosimea peretilor.
 • Se poate utiliza vata minerala ca un izolator fonic ?
  Aceasta este o întrebare care ne este adresată foarte des. Din păcate, răspunsul nostru este NU. Vata minerala nu este un izolator fonic. Faptul ca printr-un perete izolat cu vata minerala zgomotul este putin estompat, acest lucru nu inseamna ca se poate utiliza in acest sens. Montarea vatei minerale in perete, are rolul doar de a absorbi sunetul si a elimina vibratiile. Ca o paranteza, ati vazut in fisa tehnica a vatei minerale care este valoarea de reducere a impactului la zgomot ? :)
 • Se pot pune tablouri sau elemente de mobila pe peretii izolati fonic ?
  Stratul exterior al produselor de izolatie fonică pereti este alcatuit dintr-o placă de gips-carton de 17 mm grosime, care are o mult mai mare densitate decat un gips-carton standard. Se pot aplica tablouri sau elemente de mobila suspendate, dar trebuie avut grija ca aceste elementele de prindere sa asigure o ancorare sigura. Deci, răspunsul nostru este DA.
 • Cum se monteaza panourilor de izolatie fonica ?
  In principiu instalarea se face in doua moduri. De catre dvs. Produsele Isolgomma au fost proiectate pentru a fi montate si de catre consumator. In acest fel veti reduce cheltuieli inutile de instalare. 78% dintre clienți nostri si-au instalat singuri panourile. Videoclipurile de pe paginile noastre sunt cuprinzătoare pentru o instalare pas cu pas. Daca nu va descurcati sau nu aveti cu cine finaliza proiectul de izolatie fonica, apelati la Isolgomma Romania.
Contact Izolatie fonica isolgomma Romania

Suport

Pentru mai multe informații despre solutiile specifice și despre proprietățile produselor de izolatie fonica, vă rugăm să ne contactați direct pentru a răspunde oricăror întrebări și pentru a furniza rapoarte tehnice și de calcul personalizate.

bottom of page