top of page
Mustwall 33 B. Izolatie fonica pereti. Isolgomma. Bucuresti, Romania
Izolatie fonica perete comun cu Mustwall 33 B. bucuresti. Isolgomma Romania
Izolatie fonica perete simplu cu mustwall 33 B. Bucuresti. Isolgomma Romania
Izolatie fonica perete comun (simplu) cu Mustwall 33 B. bucresti. Isolgomma Romania
Mustwall 33 B

Izolatie fonica pentru perete comun (simplu) si tavane

Pret fara TVA: 230,00 lei/m2

 • Valori foarte ridicate de izolare fonică

 • Durabilitate

 • Aplicare extrem de ușoară

Mustwall 33 B este capabil de atenuare a nivelului de zgomot intre 59 si 64 dB.

Informatii Mustwall 33 B

Fisa Tehnica Perete

Fisa Tehnica Tavan

Descriere

Mustwall 33 B este un produs de izolatie fonică pentru pereti comuni (simpli) si tavane cu grosimea de 33 mm. Se livreaza sub formă de panouri.

 

Este alcătuită din granule de SBR (cauciuc stiren butadien) si asamblate cu o placa de gips carton de 12.5 mm.

Dimensiunile panoului sunt: inaltime 2 m si latime 1.2 m.

Aplicatie

Izolatia fonica Mustwall 33 B se aplica in cazul peretilor comuni (simpli) si a tavanelor. Asigura o excelenta izolare fonica si la vibratii. Este unul dintre cele mai performate panouri de izolatie fonica pentru pereti comuni si tavane.

Caracteristici

Grosime: 33 mm, 

Performanța reducere zgomot perete: 59 dB,

Performanța reducere zgomot tavan: 64 dB,

Greutate: 19.50 kg/m2,

Dimensiune panou 2 m inaltime cu 1.2 m latime, 

Clasa de reactie la foc: E.

Montare izolatie fonica perete simplu (comun).

Mustwall, Biwall si Rewall sunt solutii inovatoare ce asigura o izolare fonică excelenta si o performanta inalta de amortizare a zgomotului pentru pereții comuni, simpli sau pentru tavane.

 • Reduc nivelul de zgomot cu valori între 53 și 64 dB, oferindu-ți o atmosferă linistita,

 • Elimina zgomotul perturbator. Va puteți bucura de un somn neîntrerupt, de conversații private și de momente intime fără a fi deranjat de zgomotul vecinilor sau din alte încăperi.

 • Sporeste sentimentul de intimitate și discreție în casa ta.

 • Asigura si un confort termic sporit și o viață mai bună.

 • Izolația fonică absoarbe sunetele nedorite, creând un mediu mai plăcut pentru cei ce lucreaza remote,

 • Reduce stresul provocat de zgomotele excesive si contribuie la îmbunătățirea stării de bine, a calității vieții si a spitului.

Declaratia de Performanta

 • Cat de eficiente sunt produsele Isolgomma ?
  Mustwall, Biwall si Rewall sunt produse de izolatie fonică pereți comuni, dubli sau falsi ce reduc zgomotul cu 64 dB. Sunt alcatuite din fibra de poliester, cauciuc de inalta densitate (500 kg/m3) si placi de gips-carton de mare densitate. Au fost concepute pentru a depăși reglementările europene privind acustica in construcții. Aceste produse sunt cele mai performante sisteme de izolatie fonică din Europa, intrucat ele au fost dezvoltate si testate in laboratoarele de fizica a Universitatii din Padova. Trebuie sa stiti ca nici un produs de izolatie fonică nu va oferi o reducere a zgomotului de 100%. Rezultatele variaza in functie de mai multi factori, cum ar fi materialul, densitatea si grosimea peretilor.
 • Se poate utiliza vata minerala ca un izolator fonic ?
  Aceasta este o întrebare care ne este adresată foarte des. Din păcate, răspunsul nostru este NU. Vata minerala nu este un izolator fonic. Faptul ca printr-un perete izolat cu vata minerala zgomotul este putin estompat, acest lucru nu inseamna ca se poate utiliza in acest sens. Montarea vatei minerale in perete, are rolul doar de a absorbi sunetul si a elimina vibratiile. Ca o paranteza, ati vazut in fisa tehnica a vatei minerale care este valoarea de reducere a impactului la zgomot ? :)
 • Se pot pune tablouri sau elemente de mobila pe peretii izolati fonic ?
  Stratul exterior al produselor de izolatie fonică pereti este alcatuit dintr-o placă de gips-carton de 17 mm grosime, care are o mult mai mare densitate decat un gips-carton standard. Se pot aplica tablouri sau elemente de mobila suspendate, dar trebuie avut grija ca aceste elementele de prindere sa asigure o ancorare sigura. Deci, răspunsul nostru este DA.
 • Cum se monteaza panourilor de izolatie fonica ?
  In principiu instalarea se face in doua moduri. De catre dvs. Produsele Isolgomma au fost proiectate pentru a fi montate si de catre consumator. In acest fel veti reduce cheltuieli inutile de instalare. 78% dintre clienți nostri si-au instalat singuri panourile. Videoclipurile de pe paginile noastre sunt cuprinzătoare pentru o instalare pas cu pas. Daca nu va descurcati sau nu aveti cu cine finaliza proiectul de izolatie fonica, apelati la Isolgomma Romania.

Accesorii izolatie fonica pereti si tavane.

bottom of page