top of page
Profile anti-vibratii sine tramvai. Isolgomma bucuresti, Romania

Profile Anti-vibratii Sine Tramvai.

Profile laterale stânga și dreapta pentru sisteme de șine tramvai. Produse din fibre și granule de cauciuc SBR (Styrene Butadiene Rubber) sau cauciuc EPDM (Ethylen Propylene Diene Monomer). Sunt compactate si lipite cu adeziv poliuretanic printr-un proces de presare. Inalta densitate.

Dezvoltate si testate in cooperare cu Universitatea din Napoli.

Profile Isolgomma Anti-vibratii Sine

Anti-vibratii sistem incorporat

Sistemul încorporat PROTRACK SET este un sistem inovator pentru șină de tramvai sau metrou, în care profilul de cauciuc cuprinde si închide șina, îndeplinind un rol fundamental de amortizare si ofera și un suport structural.


Prin cercetare, proiectare și experimentare, Isolgomma a patentat profilele încorporate PROTRACK SET cu geometrii exclusive. Asigură aderența la betonul armat, precum și stabilitate.

Profil incorporat antivibratii sine tramvai. Izolatie fonica Isolgomma. Bucuresti, Romania

Protrack SET

Protrack set. Profil antivibratii sine. Bucuresti. Isolgomma Romania

Sistemul PROTRACK SET învelește șina, devenind un element structural al sistemului de armare. Acest profil-sina este încorporat este înfundat în platforma din beton armat, definind ecartamentul șinei și stabilitatea platformei.


Metoda încorporată este o alternativă la sistemele mecanice de prindere și prin designul său exclusiv, soluția PROTRACK SET asigură aderență și performanță excelente în contact cu betonul.

Anti-vibratii sistem clasic

Sistemul de profile laterale PROTRACK CLASSIC este o soluție de armare pentru sistemele de șine de tramvai și metrou în care profilele de cauciuc sunt instalate pe lateralul șinelor astfel încât să creeze un element flexibil de discontinuitate între șină și exterior.

Protrack CLASIC LATERAL

Protrack clasic. Profil anti-vibratii sine. Isolgomma bucuresti, Romania

Sistemul PROTRACK CLASSIC cu profile laterale acoperă șina de la cap până la picior, precum și în punctele de atașare, permițându-i să fie utilizat atât în ​​șine de cale ferată, cât și pe șantiere cu multe tipuri de suprafață.

Protrack CLASIC PAD

protrack pad. Profil anti-vibratii sine. Isolgomma Bucuresti, Romania

Banda de sub șină PROTRACK PAD este un accesoriu util pentru îmbunătățirea izolației vibraționale a plăcii. Isolgomma furnizează acest element de cauciuc ca un compliment pentru profile.

Documentatia Protrack CLASIC

Contact Izolatie fonica isolgomma Romania

Suport

Pentru mai multe informații despre solutiile specifice și despre proprietățile produselor de izolatie fonica, vă rugăm să ne contactați direct pentru a răspunde oricăror întrebări și pentru a furniza rapoarte tehnice și de calcul personalizate.

bottom of page