top of page
Covorase anti-vibratii. Izolatie fonica Isolgomma. Bucuresti, Romania

Sector Feroviar

Materiale anti-vibratii feroviare, furnizate in panouri avand grosimi de la 15 pana la 50 mm. Sunt alcatuite din fibre si granule de cauciuc SBR (Stiren Butadiene Rubber) selectate si compactate cu adeziv poliuretanic in proces la cald; densitate 500 kg/m³.

 

Pe o parte a panoulurilor este aplicată o membrană sintetică nețesută care nu se întinde, asigurand o protecție suplimentară. Se livreaza in functie de lungimea și densitatea dorita, conform specificațiilor proiectului. Sunt disponibile cu diferite tipuri de țesături rezistente la perforare care permit drenajul. Dezvoltate si testate in cooperare cu Universitatea din Napoli.

Solutiile Isolgomma de Anti-vibratii Feroviare

1. Anti-vibratii sub balast.

Soluții si covorase anti-vibrații Isolgomma MATRACK pentru aplicații sub balast sunt produse cu proprietăți consolidate de amortizare a vibrațiilor. Produsele din gama MATRACK pot se livreaza cu diferite tipuri de țesături rezistente la perforare care permit drenajul apei.

Masa plutitoare

Anti-vibratii sub balast caii ferate. Bucuresti, Isolgomma Romania

Covorașele de amortizare a vibrațiilor ISOLGOMMA MATRACK sunt proiectate pentru pozare sub balast. Sunt furnizate în panouri personalizate cu diferite marimi si grosimi. Sunt adecvate pentru pozare in plan orizontal, cât și in plan lateral pentru a se crea un sistem de masă plutitoare a balastului.

Sectiune inaltata

Anti-vibratii sub balast in sectiune inaltata. Bucuresti. Isolgomma Romania

Covorașul de amortizare a vibrațiilor ISOLGOMMA MATRACK pentru aplicații sub balast cu secțiune înălțată sunt furnizate în panouri personalizate disponibile și cu membrană de protecție dublă neîntinsă atât împotriva perforației, cât și a stratului de bază compactat/stabilizat.

2. Anti-vibratii sub beton.

Covorase si solutii anti-vibrații Isolgomma MATRACK, pentru aplicații sub plăci în beton armat, fie prefabricate sau turnate pe șantier. Oferă niveluri foarte ridicate de amortizare a vibrațiilor. Sunt furnizate în panouri de cauciuc si se pot dispune in suprafață continuă, pe suporturi liniare sau pe suporturi punctiforme.

Solutie Continua

Anti-vibratii continua sub beton. Bucuresti. Isolgomma Romania

Covorașele antivibrații MATRACK dispuse in mod liniar. Acest mod de aplicare atinge niveluri excelente de izolare la vibratii combinate cu o stabilitate ridicată a armăturii și o așezare extrem de rapidă și ușoară.

Solutie Liniara

Anti-vibratii liniare sub beton. Bucuresti. Isolgomma Romania

Sistem de amortizare a vibrațiilor realizat din suporturi liniare așezate sub zonele de sarcină maximă pe sisteme cu plăci din beton armat. Acest sistem de aplicare se realizeaza frecvente foarte joase, oferind o solutie cu un raport performanta-cost ridicat.

Solutie Punctiforma

Anti-vibratii punctiforme sub beton. Bucuresti. Isolgomma Romania

Sistemul de amortizare a vibrațiilor realizat din suporturi punctiforme este conceput pentru sistemele cu platforma din beton armat.
Cu acest tip de aplicație se pot atinge niveluri extrem de ridicate de amortizare a vibratiilor.

Contact Izolatie fonica isolgomma Romania

Suport

Pentru mai multe informații despre solutiile specifice și despre proprietățile produselor de izolatie fonica, vă rugăm să ne contactați direct pentru a răspunde oricăror întrebări și pentru a furniza rapoarte tehnice și de calcul personalizate.

bottom of page