top of page
Izolatie fonica tavan. Isolgomma Bucuresti, Romania

Izolatie Fonica Tavan

Soluțiile de izolatie fonica tavane din gama Isolgomma, pot fi aplicate în aderență (Mustwall și Fybro), sau în suspensie cu fixarile mecanice Redfix.

 

Prima aplicare este recomandată pentru mediile rezidențiale și comerciale pentru a se asigura o creștere relevantă si o imbunatatire a performanței izolatiei fonice a pardoselilor existente.

 

A doua aplicație este ideală în industria de servicii, pentru a crea o cavitate în plus față de izolație care permite ascunderea sistemelor de aer condiționat și de tratare.

Solutiile Isolgomma de Izolatie Fonica Tavan Simplu

Izolatie fonica tavan din beton
Izolatie fonica tavan bloc locuinte. Bucuresti. Isolgomma Romania

Datorită masei tavanului, o izolația fonică și o soluție potrivita poate atinge cele mai înalte standarde și un confort acustic superior.
Odată cu aplicarea unui tavan fals acustic, fixat cu umerașe acustice și plăci izolatoare pre-asamblate, se creează o deconectare fonica, crescând izolația la zgomotul aerian și de impact.Încercați panourile noastre de tavan fals pentru a îmbunătăți considerabil performanța acustică a pardoselilor existente. 

Produse de izolatie fonica tavan beton

Izolatie fonica tavan din lemn
Izolatie fonica tavan din lemn. Bucuresti. Isolgomma Romania

Pardoseala cu grinzi din lemn are proprietăți slabe de izolatie fonică, avand un comportament critic la frecvențe joase. Împreună cu un tratament acustic eficient în partea superioară a podelei, utilizarea unui tavan fals sub grinzi este crucială pentru a obține cea mai bună izolație. Utilizarea fixarilor REDFIX impreuna cu gama de produse Mustwall (plăci acustice pre-asamblate) reduc zgomotul de pasi și îmbunătățesc sensibil izolarea generală a zgomotului aerian.

Produse de izolatie fonica tavan din lemn

fals

Solutiile Isolgomma de Izolatie Fonica Tavan Fals

Izolatie fonica tavan fals

Tavanul fals suspendat este utilizat de obicei pentru clădirile din sectorul terțiar. Este o solutie foarte interesanta intrucat permite, in spatiul mare ramas ca gol intre pardoseala si finisaj, introducerea unor conducte, chiar si mari, dedicate racirii, incalzirii si tratarii aerului. De asemenea, permite trecerea tuturor celorlalte tipuri de instalații înainte de finisare. Pentru o buna functionare a solutiei este important ca structura metalica sa fie fixata de tavanul din beton prin intermediul fixarilor Redfix. Ele permit gestionarea cat mai buna a propagarii posibilelor transmisii de vibratii prin structura cladirii.

Izolatie fonica tavan fals. Bucuresti, Isolgomma Romania

Produse de izolatie fonica tavan fals

Contact Izolatie fonica isolgomma Romania

Suport

Pentru mai multe informații despre solutiile specifice și despre proprietățile produselor de izolatie fonica, vă rugăm să ne contactați direct pentru a răspunde oricăror întrebări și pentru a furniza rapoarte tehnice și de calcul personalizate.

bottom of page