top of page
Izolatie fonica pardoseli. Isolgomma Bucuresti, Romania

Izolatie Fonica Pardoseli

Roll, Grei, Upgrei, Sylcer si Sylwood sunt solutii specializate de izolatia fonica. Aceste produse sunt concepute pentru a reduce impactul zgomotului in diverse tipuri de cladiri, inclusiv apartamente, discoteci, cluburi, baruri sau restaurante.

Beneficiind de tehnologie avansata, aceste materiale de izolatie fonica ofera o solutie eficienta si durabila impotriva zgomotului transmis prin podele. 

Indiferent de destinatia finala a spatiului, fie ca este vorba de un apartament rezidential sau de un local de agrement, alegerea unei solutii de izolare fonica adecvate este cruciala pentru confortul si bunastarea utilizatorilor. Cu Roll, Grei, Upgrei, Sylcer si Sylwood, obtineti nu doar o izolare fonica eficienta, ci si o solutie versatila si usor de integrat in proiectele de amenajare interioara.

Principalele doua moduri de izolatie fonica pardoseli

Decuplare

Decuplarea structurii fata de planseu creaza un "intrerupator" de sunet.

Pardoseli. Izolatie fonica Isolgomma. Bucuresti, Romania

Amortizare

Materialele cu mare elasticitate ajută la absorbția energiei sonore și a vibrațiilor.

Pentru a reduce transmiterea zgomotului de impact printr-o pardoseală, recomandăm utilizarea unei soluții de izolatie fonica care adaugă un strat de amortizare pentru a absorbi vibrațiile de impact. Izolatia fonica, Isolgomma, este o opțiune eficientă, pentru podele finisate cu diferite materiale si ajută la absorbția vibrațiilor de impact înainte de a afecta structura pardoselii.

Zgomotul aerian nedorit prin pardoseala este mai puțin obișnuit datorită masei naturale ridicate a betonului.

Solutiile Isolgomma de Izolatie Fonica Pardoseli

Izolatie fonica pardoseli sub sapa

Sistem de izolare fonică de impact sub șapă pentru renovari sau construcții noi, unde exista placă de beton armat.

Produse de izolatie fonica pardoseli sub sapa

Izolatie fonica pardoseli, sub sapa. Bucuresti. Isolgomma Romania
Izolatie fonica pardoseala incalzita. Bucuresti. Isolgomma Romania
Izolatie fonica pardoseli sub sapa incalzita

Izolatie fonică de impact sub șapă incalzita pentru situațiile în care este necesar existenta unui singur produs de izolare fonică cat și termică în pardoseală si care să fie compatibil cu sistemul de încălzire.

Produse de izolatie fonica pardoseli incalzite.

lemn
Izolatie fonica pardoseli finisate cu lemn

Sistem de izolare fonică foarte performante pentru diminuarea zgomotului de impact pentru pardoseli finisate cu lemn sau cu parchet laminat.

Produse de izolatie fonica pardoseli cu lemn

Izolatie fonica pardoseli cu lemn sau parchet. Bucuresti. Isolgomma Romania
 • Cat de eficiente sunt produsele Isolgomma ?
  Mustwall, Biwall si Rewall sunt produse de izolatie fonică pereți comuni, dubli sau falsi ce reduc zgomotul cu 64 dB. Sunt alcatuite din fibra de poliester, cauciuc de inalta densitate (500 kg/m3) si placi de gips-carton de mare densitate. Au fost concepute pentru a depăși reglementările europene privind acustica in construcții. Aceste produse sunt cele mai performante sisteme de izolatie fonică din Europa, intrucat ele au fost dezvoltate si testate in laboratoarele de fizica a Universitatii din Padova. Trebuie sa stiti ca nici un produs de izolatie fonică nu va oferi o reducere a zgomotului de 100%. Rezultatele variaza in functie de mai multi factori, cum ar fi materialul, densitatea si grosimea peretilor.
 • Se poate utiliza vata minerala ca un izolator fonic ?
  Aceasta este o întrebare care ne este adresată foarte des. Din păcate, răspunsul nostru este NU. Vata minerala nu este un izolator fonic. Faptul ca printr-un perete izolat cu vata minerala zgomotul este putin estompat, acest lucru nu inseamna ca se poate utiliza in acest sens. Montarea vatei minerale in perete, are rolul doar de a absorbi sunetul si a elimina vibratiile. Ca o paranteza, ati vazut in fisa tehnica a vatei minerale care este valoarea de reducere a impactului la zgomot ? :)
 • Se pot pune tablouri sau elemente de mobila pe peretii izolati fonic ?
  Stratul exterior al produselor de izolatie fonică pereti este alcatuit dintr-o placă de gips-carton de 17 mm grosime, care are o mult mai mare densitate decat un gips-carton standard. Se pot aplica tablouri sau elemente de mobila suspendate, dar trebuie avut grija ca aceste elementele de prindere sa asigure o ancorare sigura. Deci, răspunsul nostru este DA.
 • Cum se monteaza panourilor de izolatie fonica ?
  In principiu instalarea se face in doua moduri. De catre dvs. Produsele Isolgomma au fost proiectate pentru a fi montate si de catre consumator. In acest fel veti reduce cheltuieli inutile de instalare. 78% dintre clienți nostri si-au instalat singuri panourile. Videoclipurile de pe paginile noastre sunt cuprinzătoare pentru o instalare pas cu pas. Daca nu va descurcati sau nu aveti cu cine finaliza proiectul de izolatie fonica, apelati la Isolgomma Romania.

Izolatie fonica pardoseli incalzite.

Izolatie fonica pardoseli, sub sapa.

Contact Izolatie fonica Isolgomma Romania

Suport

Pentru mai multe informații despre solutiile specifice și despre proprietățile produselor de izolatie fonica, vă rugăm să ne contactați direct pentru a răspunde oricăror întrebări și pentru a furniza rapoarte tehnice și de calcul personalizate.

bottom of page