top of page
Izolatie fonica pardoseli deja finisate. Sylcer. Isolgomma Romania
Pozare izolatie fonica Sylcer. Isolgomma Romania
Izolatie fonica pardoseala existenta cu Sylcer. Isolgomma Romania
Izolatie fonica pardoseala incalzita cu Sylcer. Isolgomma Romania
Sylcer

Izolatie fonica sub pardoseli incalzite sau finisate cu gresie sau placi ceramice.

Pret fara TVA: 78.70 lei/m2

 • Este rezistenta la apa din sapa umeda,

 • Renovare finisaj pardoseli ceramice si piatra naturala,

 • Corecția acustică a pardoselilor existente,

 • Aplicabil pe pardoseli incalzite.

Sylcer este cababila de reducerea zgomotul la impact cu 17 dB.

Fisa Tehnica

Informatii Sylcer

Descriere

Sylcer este un material de izolatie fonică foarte performanta avand grosime de 3 mm si se livreaza sub formă de suluri de 20 m lungime si 1 m latime.

 

Este alcătuită din granule de SBR (cauciuc stiren butadien) şi EPDM (monomer etilen propilen dienă) compacte utilizând adeziv poliuretanic obtinute în urma unui proces de fabricatie la cald.

Aplicatie

Izolatia fonica Sylcer se aplica in cazul pardoselilor deja finisate cu placi ceramice grele. Asigura o excelenta izolare fonica si la vibratii. Este cea mai performata membrana de izolatie fonica pardoseli.

Caracteristici

Grosime: 3 mm, 

Performanța reducere zgomot de impact: 18 dB,

Greutate: 2.46 kg/m2,

Dimensiune rola 20 m cu 1,00 m,

Clasa de reactie la foc: E.

Montare izolatie fonica pentru pardoseala

ROLL, GREY, UPGREY si SYLWOOD

Soluția completă pentru izolare fonică pardoseli. Tansformati visul în realitate cu soluții profesionale de izolare fonică,

Atmosferă liniștită în propria casă, eliminând zgomotul pașilor, al căderii obiectelor și al mobilierului mutat.

Izolația fonică absoarbe sunetele nedorite, creând un mediu mai plăcut și mai relaxant.

Atenuează zgomotul și vibrațiile cu până la 32 dB,

Pentru o varietate de pardoseli, de la cele din beton la cele din lemn sau parchet.

Inaltă calitate, rezistente la uzură și rupere, pentru o izolare fonică de lungă durată.

Montaj ușor de către profesioniști sau chiar de către dumneavoastră.

 • Cat de eficiente sunt produsele Isolgomma ?
  Mustwall, Biwall si Rewall sunt produse de izolatie fonică pereți comuni, dubli sau falsi ce reduc zgomotul cu 64 dB. Sunt alcatuite din fibra de poliester, cauciuc de inalta densitate (500 kg/m3) si placi de gips-carton de mare densitate. Au fost concepute pentru a depăși reglementările europene privind acustica in construcții. Aceste produse sunt cele mai performante sisteme de izolatie fonică din Europa, intrucat ele au fost dezvoltate si testate in laboratoarele de fizica a Universitatii din Padova. Trebuie sa stiti ca nici un produs de izolatie fonică nu va oferi o reducere a zgomotului de 100%. Rezultatele variaza in functie de mai multi factori, cum ar fi materialul, densitatea si grosimea peretilor.
 • Se poate utiliza vata minerala ca un izolator fonic ?
  Aceasta este o întrebare care ne este adresată foarte des. Din păcate, răspunsul nostru este NU. Vata minerala nu este un izolator fonic. Faptul ca printr-un perete izolat cu vata minerala zgomotul este putin estompat, acest lucru nu inseamna ca se poate utiliza in acest sens. Montarea vatei minerale in perete, are rolul doar de a absorbi sunetul si a elimina vibratiile. Ca o paranteza, ati vazut in fisa tehnica a vatei minerale care este valoarea de reducere a impactului la zgomot ? :)
 • Se pot pune tablouri sau elemente de mobila pe peretii izolati fonic ?
  Stratul exterior al produselor de izolatie fonică pereti este alcatuit dintr-o placă de gips-carton de 17 mm grosime, care are o mult mai mare densitate decat un gips-carton standard. Se pot aplica tablouri sau elemente de mobila suspendate, dar trebuie avut grija ca aceste elementele de prindere sa asigure o ancorare sigura. Deci, răspunsul nostru este DA.
 • Cum se monteaza panourilor de izolatie fonica ?
  In principiu instalarea se face in doua moduri. De catre dvs. Produsele Isolgomma au fost proiectate pentru a fi montate si de catre consumator. In acest fel veti reduce cheltuieli inutile de instalare. 78% dintre clienți nostri si-au instalat singuri panourile. Videoclipurile de pe paginile noastre sunt cuprinzătoare pentru o instalare pas cu pas. Daca nu va descurcati sau nu aveti cu cine finaliza proiectul de izolatie fonica, apelati la Isolgomma Romania.

Accesorii izolatie fonica perdoseli

bottom of page