top of page
Izolatie fonica pardoseli cu gresie. Roll
Izolatie fonica pardoseli. Roll. Isolgomma Romania
Izolatie fonica pardoseli cu Roll. Isolgomma Romania
Izolatie fonica pardoseli cu faianta. Isolgomma Romania
Roll

Izolatie fonica pardoseli cu gresie sau placi ceramice.

Pret fara TVA: 37 lei/m2

 • Corecția acustică și termică a pardoselilor finisate cu gresie sau cu placi ceramice.

 • Aplicabila direct sub sapa fara nici o alta modificare,

 • Este rezistenta la apa din sapa umeda.

Izolatia fonica Roll este capabila de atenuarea si reducerea zgomotulului la impact cu 22 dB.

Fisa Tehnica

Informatii Roll

Descriere

Roll este un produs de izolatie fonica din gama Isolgomma. Este alcătuit din granule de SBS compacte in masă de cauciuc adeziv, obtinute în urma unui process de fabricatie la cald. Rolele de izolare fonica

au 5 mm grosime si sunt realizate din fibre SBR (Stiren-Butadiene Rubber) si cauciuc granulat, compactate folosind un liant de latex in proces la cald.

 

Pe o parte este aplicat un suport nețesut sintetic, anti-stretch, de culoare gri.

Aplicatie

Izolatia fonica Roll se aplica sub sapa in cazul pardoselilor finisate cu gresie sau cu placi masive din ceramica. Asigura o excelenta izolare fonica si la vibratii, in special la bucatarii, la holuri sau la alte incaperi finisate cu piatra.

Caracteristici

Grosime: 5 mm, 

Performanța reducere zgomot de impact: 22 dB,

Performanța reducere zgomot aerian: 24 dB,

Greutate: 1.9 kg/m2,

Dimensiune rola 5 m cu 1.04 m,

Clasa de reactie la foc: E.

Declaratia de Performanta

Montare izolatie fonica pentru pardoseala

liniile Roll, Grei, Upgrei, Sylcer si Sylwood, rezolvă toate problemele acustice, atât în ​​construcțiile noi rezidențiale si comerciale, cat si in cazul renovarilor la diferite tipuri de cladiri multifunctionale (sali de sport, de dans, discoteci, cluburi sau restaurante.

Atmosferă liniștită în propria casă, eliminând zgomotul pașilor, al căderii obiectelor și al mobilierului mutat.

Izolația fonică absoarbe sunetele nedorite, creând un mediu mai plăcut și mai relaxant.

Atenuează zgomotul și vibrațiile cu până la 32 dB,

Pentru o varietate de pardoseli, de la cele din beton la cele din lemn sau parchet.

Inaltă calitate, rezistente la uzură și rupere, pentru o izolare fonică de lungă durată.

Montaj ușor de către profesioniști sau chiar de către dumneavoastră.

 • Cat de eficiente sunt produsele Isolgomma ?
  Mustwall, Biwall si Rewall sunt produse de izolatie fonică pereți comuni, dubli sau falsi ce reduc zgomotul cu 64 dB. Sunt alcatuite din fibra de poliester, cauciuc de inalta densitate (500 kg/m3) si placi de gips-carton de mare densitate. Au fost concepute pentru a depăși reglementările europene privind acustica in construcții. Aceste produse sunt cele mai performante sisteme de izolatie fonică din Europa, intrucat ele au fost dezvoltate si testate in laboratoarele de fizica a Universitatii din Padova. Trebuie sa stiti ca nici un produs de izolatie fonică nu va oferi o reducere a zgomotului de 100%. Rezultatele variaza in functie de mai multi factori, cum ar fi materialul, densitatea si grosimea peretilor.
 • Se poate utiliza vata minerala ca un izolator fonic ?
  Aceasta este o întrebare care ne este adresată foarte des. Din păcate, răspunsul nostru este NU. Vata minerala nu este un izolator fonic. Faptul ca printr-un perete izolat cu vata minerala zgomotul este putin estompat, acest lucru nu inseamna ca se poate utiliza in acest sens. Montarea vatei minerale in perete, are rolul doar de a absorbi sunetul si a elimina vibratiile. Ca o paranteza, ati vazut in fisa tehnica a vatei minerale care este valoarea de reducere a impactului la zgomot ? :)
 • Se pot pune tablouri sau elemente de mobila pe peretii izolati fonic ?
  Stratul exterior al produselor de izolatie fonică pereti este alcatuit dintr-o placă de gips-carton de 17 mm grosime, care are o mult mai mare densitate decat un gips-carton standard. Se pot aplica tablouri sau elemente de mobila suspendate, dar trebuie avut grija ca aceste elementele de prindere sa asigure o ancorare sigura. Deci, răspunsul nostru este DA.
 • Cum se monteaza panourilor de izolatie fonica ?
  In principiu instalarea se face in doua moduri. De catre dvs. Produsele Isolgomma au fost proiectate pentru a fi montate si de catre consumator. In acest fel veti reduce cheltuieli inutile de instalare. 78% dintre clienți nostri si-au instalat singuri panourile. Videoclipurile de pe paginile noastre sunt cuprinzătoare pentru o instalare pas cu pas. Daca nu va descurcati sau nu aveti cu cine finaliza proiectul de izolatie fonica, apelati la Isolgomma Romania.

Accesorii izolatie fonica perdoseli

bottom of page